VÆRKTØJSDATABASE

Ledoc er en værktøjsdatabase, som samler virksomhedens værktøj og udstyr i et samlet overblik
Systemet holder styr på deadlines for eftersyn, så ingen eftersyn glemmes.

Det er ganske enkelt at registrere lån af ustyr og udlån af udstyr.

Der er også adgang til dokumentarkiv på det enkelte udstyr til fastholdelse af købsfaktura, brugervejledning og udstyrs certifikater og vedligeholdelsesdokumentation.

Fuld adgang til udstyret via App'en, gør det nemt at håndtere på farten og på den måde sikrer appèn at alle medarbejdere kender status på udstyret  når de er på farten.

 

VÆRKTØJSSTYRING VIA APP OG PC

Både adgangen via pc og App'en giver et hurtigt overblik over:

  • - udstyrets brugsstand
  • - hvor udstyret befinder sig
  • - hvem der er ansvarlig for udstyret
  • - tid for eftersyn af udstyret
  • - værktøjets dokumentation

 

Systemet husker dig på, når det er tid for et udstyr at blive efterset i henhold til gældende og fastsatte terminer. Der er udarbejdet etersynsskemaer for en lang række udstyr og du skal derfor ikke nødvendigvis selv oprette eftersynsskemaer.

Du kan styre dit udstyr via pc og App gør det enkelt og ligetil at tilgå udstyr via unikke QR-koder.

 

LOVPLIGTIG EFTERSYN AF VÆRKTØJ OG UDRUSTNING

Ikke mere kaos - ikke mere ubrugeligt udstyr!

Det bliver enkelt altid at have orden i virksomhedens værktøj og udstyr.

Alt relevant information vedrørende udstyret er tilgængeligt via App'en - herunder status på brugsstand.

Eftersyn af udstyret kan struktureres i henhold til specifikke krav fra producent eller ifølge lovgivning, hvilket øger sikkerheden i den daglige benyttelse. 

#Værktøjsstyring #Udstyrsdatabase #EftersynAfVærktøj #LovpligtigEftersyn

Kompetencemodul

Kompetencemodulet fungerer som dit HR- og kompetencestyringssystem, hvor du får overblik over dine og medarbejdernes uddannelser, kurser og særlige kompetencer.

Forbedringsmodul

Forbedringsmodulet anvender du til rapportering og organisering af afvigelser, pludseligt opståede problemer og reklamationer, samt forbedringsopgaver og korrektioner. 

Værktøjsstyring

Med Udstyrsmodulet holder du styr på lån, udlån og eftersyn af din virksomheds værktøj og udstyr. Herunder også de lovpligtige eftersyn af værktøj.

Dokumentstyringsmodul

I Dokumentmodulet får du overblikket over relevante dokumenter, branchedokumenter og lov- og myndighedskrav.

Leverandørmodul

Leverandørmodulet er en effektiv leverandørdatabase, der indeholder alle virksomhedens leverandøres informationer og vurderinger.

VÆRKTØJSSTYRING - Videoguides

Her finder du videoinstuktioner til brugen af Ledoc.

Videoerne kan også findes samlet under siden Video FAQ, hvor du har mulighed for at filtrere på de enkelte moduler.

Opret udstyr

Rediger udstyr

Efterse udstyr

Download dokumentation fra udstyr

Eksport af liste over udstyr

Lån og returner udstyr

Arkiver og slet udstyr

HAR DU SPØRGSMÅL? SÅ RING TIL OS PÅ

4676 7111

DE ANVENDER LEDOC

Vi samler på tilfredse brugere og virksomheder, der anvender Ledoc. Her kan du møde nogle af dem.

						CR Electric
						Tekniq kvalitet
						Kim Hemmingsen, Eltel Networks
						Jamo Sikring
						DI-Teknik

CR Electric

Vi anvender Ledocsystem til styring af vores ledelsessystem, udstyr og værktøj, dokumenter, kompetencer og kvalifikationer, leverandørstyring og til at forbedre vores virksomhed på både kvalitets, og arbejdsmiljøområdet.

Tekniq kvalitet

Ledocsystem er et virkelig godt hjælpeværktøj til at styre vores kvalitetsledelsessystem så vi kan sikre at vores virksomhed kan være akkrediteret af DANAK. Vi anvender alle systemets moduler og pålideligt og let at arbejde med.

Kim Hemmingsen, Eltel Networks

Ledoc er et super godt redskab! Vi kan med Ledoc få registreret alt vores udstyr…og systemet gør det er nemt at registrere, styre, tracke og udlåne vores udstyr på tværs af teknikere og afdelinger i hele Eltel. Ledoc er et super godt redskab! Vi kan med Ledoc få registreret alt vores udstyr…og systemet gør det er nemt at registrere, styre, tracke og udlåne vores udstyr på tværs af teknikere og afdelinger i hele Eltel.

Jamo Sikring

Ledoc gør det enkelt for vores medarbejdere at tilgå vores ledelsessystem i marken. Her tænkes særligt på adgang til vores procedurer og instruktioner, samt adgang til både vedligeholdelse og lån af udstyr internt i virksomheden. Samtidig har vi tilgang til kompetencevurderinger og certifikater direkte i marken.

DI-Teknik

DI-teknik anvender Ledoc til styring af ledelsessystemet og sikrer på den måde at systemet er tilgængeligt for alle medarbejdere i marken og virksomheden kan certificeres årligt.

DOWNLOAD LEDOC SOM APP

Med Appen er Ledoc lige ved hånden, når du har behov for det – nemt og hurtigt. Ledoc App er kompatibel med Android og iOS.

Få Ledoc som App her

LEDOC PASSER OGSÅ TIL DIN VIRKSOMHED

Ledoc er opbygget af online moduler, hvor du anvender de moduler der er relevante for din virksomhed. Med modulerne er det rent visuelt simpelt at holde det fulde overblik og have kontrol med dine opgaver.

Det betyder at du sparer tid, mindsker risikoen for fejl, undgår at overse vigtige terminer, eller spilde dine ressourcer og penge på at holde styr på flere systemer på én gang.

Fordi Ledoc giver dig et indgående overblik, en struktur og rettidige påmindelser, er du på forkant og kan fokusere på det, der er vigtigt i din virksomhed.
ledoc-system-hjemmeside-online.png

Please publish modules in offcanvas position.