KOMPETENCEDATABASE

Ledoc indeholder en komplet kompetencedatabase, som samler krav og ønsker til medarbejdernes kompetencer.

Alle kursus- og uddannelsesbeviser er samlet ét sted, hvilket gør dokumentation og opfølgning enkelt og sikkert.

Ledoc giver viden om medarbejdernes niveau og bemyndigelser i forhold til de enkelte arbejdsopgaver, så den rigtige medarbejder vælges til opgaven.

Påmindelser ved fastsatte intervaller for kursus-opdatering og vurdering af medarbejdere sørger for, at intet bliver overset.

HR SYSTEM

Kompetenceoverblikket holder styr på hvilke medarbejdere, der har relevantekompetencer, kurser, færdigheder m.v.

Det giver samtidig nem adgang til og hurtig overblik over vigtig info ved bemandingssituationer, når kunden efterspørger bestemte ydelser.

Kursusstyringen i Ledoc hjælper med løbende at ajourføre medarbejdernes niveau i henhold til standarder og krav.

Den samlede HR database kan også give god basis for den faglige snak i en medarbejdersamtale (MUS).

KOMPETENCELEDELSE

Ikke mere papirroderi - ikke flere glemte deadlines!

Et kompetencemix - defineret af dig eller Ledoc - vil hjælpe dig til nemt at finde den rette medarbejder til opgaven - hver gang.

Samtidig hjælper det til at relevante krav til medarbejderens niveau/titel altid fremgår tydeligt, hvilket har betydning for en korrekt og rettidig udvikling af dine medarbejdere.

Kompetencemixet understøtter vurderingen af medarbejdernes niveau og bemyndigelser, det giver en ensartet og tydelig vurdering.

Ledoc holder også styr på dokumentation for medarbejdernes uddannelser, kurser og samlede udvikling, hvilket minimerer papir-lageret og gør søgning meget mere simpelt.

At leve op til nationale / internationale krav og standarder bliver på én gang meget nemmere.

 

#HRSystem #Kompetencestyring #Kursusstyring #Kompetenceledelse

KOMPETENCEMODUL - Videoguides

Her finder du videoinstuktioner til brugen af Ledoc.

Videoerne kan også findes samlet under siden Video FAQ, hvor du har mulighed for at filtrere på de enkelte moduler.

Opret kompetencemix

Vurder medarbejder

Kompetencemodul

Kompetencemodulet fungerer som dit HR- og kompetencestyringssystem, hvor du får overblik over dine og medarbejdernes uddannelser, kurser og særlige kompetencer.

Forbedringsmodul

Forbedringsmodulet anvender du til rapportering og organisering af afvigelser, pludseligt opståede problemer og reklamationer, samt forbedringsopgaver og korrektioner. 

Udstyrsmodul

Med Udstyrsmodulet holder du styr på lån, udlån og eftersyn af din virksomheds værktøj og udstyr. Herunder også de lovpligtige eftersyn af værktøj.

Dokumentstyringsmodul

I Dokumentmodulet får du overblikket over relevante dokumenter, branchedokumenter og lov- og myndighedskrav.

Leverandørmodul

Leverandørmodulet er en effektiv leverandørdatabase, der indeholder alle virksomhedens leverandøres informationer og vurderinger.

HAR DU SPØRGSMÅL? SÅ RING TIL OS PÅ

4676 7111

DE ANBEFALER LEDOC

Vi samler på tilfredse brugere og virksomheder, der anvender Ledoc. Her kan du møde nogle af dem.

						CR Electric
						Tekniq kvalitet
						Kim Hemmingsen, Eltel Networks
						Jamo Sikring
						DI-Teknik

CR Electric

Vi anvender Ledocsystem til styring af vores ledelsessystem, udstyr og værktøj, dokumenter, kompetencer og kvalifikationer, leverandørstyring og til at forbedre vores virksomhed på både kvalitets, og arbejdsmiljøområdet.

Tekniq kvalitet

Ledocsystem er et virkelig godt hjælpeværktøj til at styre vores kvalitetsledelsessystem så vi kan sikre at vores virksomhed kan være akkrediteret af DANAK. Vi anvender alle systemets moduler og pålideligt og let at arbejde med.

Kim Hemmingsen, Eltel Networks

Ledoc er et super godt redskab! Vi kan med Ledoc få registreret alt vores udstyr…og systemet gør det er nemt at registrere, styre, tracke og udlåne vores udstyr på tværs af teknikere og afdelinger i hele Eltel. Ledoc er et super godt redskab! Vi kan med Ledoc få registreret alt vores udstyr…og systemet gør det er nemt at registrere, styre, tracke og udlåne vores udstyr på tværs af teknikere og afdelinger i hele Eltel.

Jamo Sikring

Ledoc gør det enkelt for vores medarbejdere at tilgå vores ledelsessystem i marken. Her tænkes særligt på adgang til vores procedurer og instruktioner, samt adgang til både vedligeholdelse og lån af udstyr internt i virksomheden. Samtidig har vi tilgang til kompetencevurderinger og certifikater direkte i marken.

DI-Teknik

DI-teknik anvender Ledoc til styring af ledelsessystemet og sikrer på den måde at systemet er tilgængeligt for alle medarbejdere i marken og virksomheden kan certificeres årligt.

DOWNLOAD LEDOC SOM APP

Med Appen er Ledoc lige ved hånden, når du har behov for det – nemt og hurtigt. Ledoc App er kompatibel med Android og iOS.

Få Ledoc som App her

LEDOC PASSER OGSÅ TIL DIN VIRKSOMHED

Ledoc er opbygget af online moduler, hvor du anvender de moduler der er relevante for din virksomhed. Med modulerne er det rent visuelt simpelt at holde det fulde overblik og have kontrol med dine opgaver.

Det betyder at du sparer tid, mindsker risikoen for fejl, undgår at overse vigtige terminer, eller spilde dine ressourcer og penge på at holde styr på flere systemer på én gang.

Fordi Ledoc giver dig et indgående overblik, en struktur og rettidige påmindelser, er du på forkant og kan fokusere på det, der er vigtigt i din virksomhed.
ledoc-system-hjemmeside-online.png

Please publish modules in offcanvas position.